06 465 537 70    info@studiodancinez.nl


INÈZ VAN DER PUTTEN

Hallo allemaal, mijn naam is Inèz van der Putten en ik ben de eigenaresse van 'Studio DANCINÈZ'. Sinds mijn 5e levensjaar volg ik danslessen, ik ben begonnen met het volgen van streetdance lessen. Maar al snel bereide dit uit naar de dansstijlen hiphop, klassiek ballet, jazz ballet en moderne dans. Toen ik 16 was startte ik een opleiding aan de dansacademie in Rotterdam. Naast deze intensieve opleiding gaf ik danslessen, verzorgde ik workshops in diverse dansstijlen en trad ik op tijdens evenementen met bekende artiesten. Eenmaal gediplomeerd had ik maar een doel: een eigen dansschool openen! En… dat is gelukt! Mocht je mij nog niet kennen dan hoop ik snel met U kennis te mogen maken!SAMANTHA TENA HERNANDEZ

Mijn naam is Samantha Tena Hernandez, 28 jaar jong en sinds 3 jaar werkzaam bij de dansschool in Gemert. Lesgeven zit in mijn bloed en dat inmiddels al ruim 10 jaar. Altijd met heel veel passie en ben gespecialiseerd in de urban stylen met focus op Hip Hop. Sinds ruim een jaar zijn daar ook Dancehall lessen bijgekomen. Binnen de dansschool zijn het voornamelijk de wedstrijd dansers die ik train. Tot twee jaar geleden was ik zelf actief als wedstrijd danser met als hoogtepunt de EK titel bij de solo female adults in 2015. Wanneer mogelijk probeer ik mijzelf uit te dagen en bij te scholen zo vaak als het kan. Mijn recente trip naar Los Angeles heeft mij weer ontzettend veel nieuwe inspiratie gegeven die ik nu weer overbreng op de dansers. Zo blijf ik altijd een uitdaging houden. Voor mezelf en voor de dansers.


TONY HOOIVELD

Tony is 2003 gestart als bboy, niet wetende dat deze hobby die over tijd een grote passie zou worden. Na een goed jaar breakdance kwam hier ook streetdance bij, deelname aan de eerste streetdance competities volgde al snel vanaf 2005. Bij deze competities heeft hij al diverse Nederlandse titels behaald in solo-, duo- en groeps-categorien tussen de jaren 2007 en 2016. Hij is actief docent/trainer sinds 2007 voor reguliere lessen en trainingen in zowel breakdance als streetdance/Hiphop. Naast Hiphop en breakdance is hij ook thuis in diverse andere urban dans stijlen (als popping, house, locking etc.). Sinds 2013 ook actief deelnemer aan diverse dans battles en tegenwoordig ook jury voor diverse competitie facetten(als IDO, UDO, battles etc.). Sinds 2014 is hij de breakdance docent en trainer van diverse wedstrijd dansers binnen Studio DANCINÈZ (voormalig Manders Dance Factory). De breakdance lessen zijn te volgen op vrijdag van 17:15 uur tot 18:00 uur. In deze lessen gevuld met plezier werkt hij aan de vaardigheden en stijl van alle hard werkende bboys en bgirls.


KAYLEE SCHELLEKENS

Mijn naam is Kaylee Schellekens, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Zeeland. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar van de opleiding sport en bewegen. Daarnaast ben ik ook bezig met mijn grootste hobby, dansen! Toen ik 4 jaar oud was ben ik begonnen met dansen bij ‘Manders’ en sindsdien nooit meer weg gegaan. Ik ben begonnen als klein k3 danseresje en door de jaren heen gegroeid tot wedstrijd danser. Ook geef ik sinds 4 jaar les bij deze dansschool. Binnen de dansschool ben ik voornamelijk elke vrijdag te vinden op locatie Beek en Donk. Hier train ik verschillende leeftijdsgroepen en een aantal solo/duo wedstrijd dansers in Gemert. Daarnaast val ik af en toe in op de andere locaties. Ik hoop hier in de toekomst nog veel meer mee bezig te zijn. Mijn grootste passie is dansen en mijn streven is om zowel in het lesgeven als in het dansen zelf te blijven groeien en mijn passie over te brengen op de dansers. Ik vind het belangrijk om alles uit jezelf te halen om te kunne komen waar je wil zijn en daarnaast natuurlijk heel veel plezier te beleven met elkaar tijdens de lessen!


NOELLE VAN BUSSEL

Mijn naam is Noelle. Ik ben 27 jaar en kom uit Deurne. Ik ben getrouwd met Richard en we hebben een zoontje genaamd Nowah. Ik geef vanuit mijn bedrijf ‘Mylagro’ musicallessen, zanglessen, workshops en ik treed op als zangers. Binnen 'Studio DANCINÈZ' verzorg ik de musical lessen. Inmiddels doe ik mijn werk al zo’n 7 jaar met liefde en plezier!

Studio DANCINÈZ      Sint Annastraat 6      5421 KC Gemert        06-46553770        info@studiodancinez.nl

 Studio DANCINÈZ       Studio DANCINÈZ