06 465 537 70    info@studiodancinez.nl


INÈZ VAN DER PUTTEN

Hallo allemaal, mijn naam is Inèz van der Putten en ik ben de eigenaresse van 'Studio DANCINÈZ'. Sinds mijn 5e levensjaar volg ik danslessen, ik ben begonnen met het volgen van streetdance lessen. Maar al snel bereide dit uit naar de dansstijlen hiphop, klassiek ballet, jazz ballet en moderne dans. Toen ik 16 was startte ik een opleiding aan de dansacademie in Rotterdam. Naast deze intensieve opleiding gaf ik danslessen, verzorgde ik workshops in diverse dansstijlen en trad ik op tijdens evenementen met bekende artiesten. Eenmaal gediplomeerd had ik maar een doel: een eigen dansschool openen! En… dat is gelukt! Mocht je mij nog niet kennen dan hoop ik snel met U kennis te mogen maken!


SAMANTHA TENA HERNANDEZ

Mijn naam is Samantha Tena Hernandez, 28 jaar jong en sinds 3 jaar werkzaam bij de dansschool in Gemert. Lesgeven zit in mijn bloed en dat inmiddels al ruim 10 jaar. Altijd met heel veel passie en ben gespecialiseerd in de urban stylen met focus op Hip Hop. Sinds ruim een jaar zijn daar ook Dancehall lessen bijgekomen. Binnen de dansschool zijn het voornamelijk de wedstrijd dansers die ik train. Tot twee jaar geleden was ik zelf actief als wedstrijd danser met als hoogtepunt de EK titel bij de solo female adults in 2015. Wanneer mogelijk probeer ik mijzelf uit te dagen en bij te scholen zo vaak als het kan. Mijn recente trip naar Los Angeles heeft mij weer ontzettend veel nieuwe inspiratie gegeven die ik nu weer overbreng op de dansers. Zo blijf ik altijd een uitdaging houden. Voor mezelf en voor de dansers.


TONY HOOIVELD

Tony is 2003 gestart als bboy, niet wetende dat deze hobby die over tijd een grote passie zou worden. Na een goed jaar breakdance kwam hier ook streetdance bij, deelname aan de eerste streetdance competities volgde al snel vanaf 2005. Bij deze competities heeft hij al diverse Nederlandse titels behaald in solo-, duo- en groeps-categorien tussen de jaren 2007 en 2016. Hij is actief docent/trainer sinds 2007 voor reguliere lessen en trainingen in zowel breakdance als streetdance/Hiphop. Naast Hiphop en breakdance is hij ook thuis in diverse andere urban dans stijlen (als popping, house, locking etc.). Sinds 2013 ook actief deelnemer aan diverse dans battles en tegenwoordig ook jury voor diverse competitie facetten(als IDO, UDO, battles etc.). Sinds 2014 is hij de breakdance docent en trainer van diverse wedstrijd dansers binnen Studio DANCINÈZ (voormalig Manders Dance Factory). De breakdance lessen zijn te volgen op vrijdag van 17:15 uur tot 18:00 uur. In deze lessen gevuld met plezier werkt hij aan de vaardigheden en stijl van alle hard werkende bboys en bgirls.


RESSY UCHIHA

Ik werk als professioneel danser & choreograaf/docent. Op deze manier heb ik de kans gekregen te werken met artiesten/directors als o.a. ‘Rapper Poke’ en ‘Dj Fedde le Grand’. Ook met de director ‘Greg Chapkis’ waar ik een performance heb gedanst voor Brian Friedman ‘The Main Event’ in Los Angeles, CA. Als internationale danser ben ik ook werkzaam bij de in Amerika bekende ‘Chapkis Dance Family’. In Nederland dans ik bij de dansgroep OXYGEN en doen we mee aan NBC World of Dance seizoen 4. Ik geef vanaf vorig seizoen les bij Studio DANCINÈZ. Hier train en choreografeer ik voor wedstrijd groepen. Werken met de dansers van Studio DANCINÈZ is geweldig omdat zij zondermeer enorm hardwerkend zijn! Ik ben hier om het MAXIMALE uit elke danser te halen!


NOELLE VAN BUSSEL

Mijn naam is Noelle. Ik ben 27 jaar en kom uit Deurne. Ik ben getrouwd met Richard en we hebben een zoontje genaamd Nowah. Ik geef vanuit mijn bedrijf ‘Mylagro’ musicallessen, zanglessen, workshops en ik treed op als zangers. Binnen 'Studio DANCINÈZ' verzorg ik de musical lessen. Inmiddels doe ik mijn werk al zo’n 7 jaar met liefde en plezier!

Studio DANCINÈZ    Sint Annastraat 6    5421 KC Gemert      06-46553770     info@studiodancinez.nl

Studio DANCINÈZ       Studio DANCINÈZ