06 465 537 70    info@studiodancinez.nl

HIPHOP


Van maandag tot en met zaterdag verzorgen wij hiphop danslessen voor alle leeftijden! Je kunt al hiphop danslessen volgen vanaf 4 jaar! Bekijk ons lesrooster voor de specifieke dagen/tijden. Zou jij graag willen leren hiphop dansen? Vette moves leren, op coole muziek dansen, optreden en vooral plezier maken?

DANCEHALL


Deze super toffe dansstijl is vernoemd naar dancehall, dit is muziek die eind jaren ’70 ontstond in Jamaica. Het kenmerkende aan dancehall zijn de snelle en energieke dansbewegingen afgewisseld met zachte moves. De enigszins rauwe en stoere choreografieën zijn gevarieerd en uitdagend!

BREAKDANCE


Tijdens deze coole les wordt jij een echte B-BOY / B-GIRL! Je leert bewegingen die bestaan uit veel voeten- en vloerwerk én acrobatische bewegingen! Lijkt het je tof om deze super coole bewegingen te leren?

NIEUW:

CHOREO CLASS


Iedere vrijdag een te gekke choreografie leren? Een toffe uitdaging! Deze les word verzorgd door onze hiphop docent Tony Hooiveld.

MUSICAL


Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren? Kom dan naar onze MUSICALLES! Deze 90 minuut durende lessen worden verzorgt door Noëlle van Bussel: een échte musical docente met veel ervaring! Heb jij ook zoveel zin om samen te gaan zingen, dansen en acteren? Kom dan onze musicalles ervaren!

PEUTERDANS


Peuters gaan op een speelse manier leren bewegen op muziek. De fantasie, creativiteit en de expressie van de kinderen wordt gestimuleerd door verschillende dansspellen en dans thema’s.

Modern


Wat leer je precies? Veel grondwerk, wat er al snel super cool uitziet! Ook leer je laag te bewegen, technische oefeningen en veel bewegingen met snelheid en power! Dit alles op afwisselende muziek.

NIEUW:

PEUTER VERVOLG


Een nieuwe les als vervolg op onze peuter danslessen. We gaan een stapje verder met o.a. nieuwe en moeilijkere bewegingen, nieuwe liedjes en dat alles voor leerlingen van 4-5 jaar oud.

kinderfeestje


Wil jij verzekerd zijn van een super gaaf kinderfeestje? Kom dan naar Studio DANCINÈZ! Meer informatie vindt je op onze webiste onder het kopje 'NIEUWS'.

hiphop wedstrijden brado


BRADO hiphop wedstrijden zijn bedoeld voor de beginnende wedstrijd danser. De wedstrijden vinden dan ook plaats in o.a. Veghel, Cuijck en Helmond. Wil jij jezelf verder ontwikkelen en gaan wedstrijd dansen? Neem dan deel aan onze jaarlijkse hiphop auditie!

HIPHOP WEDSTRIJDEN IDO


IDO wedstrijden zijn bedoeld voor de gevorderde wedstrijd danser. Landelijke én internationale wedstrijden! Heb jij er alles voor over om dit avontuur aan te gaan en deze verantwoordelijkheid te dragen? Neem dan deel aan onze jaarlijkse hiphop auditie!

BODY-FIT MUSCLE


Body-Fit is de ideale manier om op een leuke manier in vorm te blijven, zowel geestelijk als lichamelijk. Body-Fit is een totaal work- out die zowel conditioneel als spierversterkend is. De les is erop gericht calorieën te verbranden, spieren te verstevigen en conditie op te bouwen. Een heerlijke vorm van sporten, want U zult merken dat sporten op muziek stimuleert.

ZUMBA


Elke Zumba les is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen om flink te zweten. Dansend Sporten! Door het afwisselen van lage intensiteit en hoge intensiteit bewegingen krijg je een interval-stijl, calorieverbrandend dans feest! Zodra de opzwepende latin ritmes het over nemen, zult u zien waarom Zumba lessen vaak ‘excercise in disguise’ worden genoemd. Super effectief? Ja! Super leuk? Alweer ja!

pilates


Regelmatige Pilatessessies helpen je om zowel geestelijk als lichamelijk beter in balans te raken. Pilates legt de nadruk op een correcte ademhaling en juiste uitlijning van de rug en het bekken. Tijdens de oefeningen moet je je goed concentreren op je bewegingen en ademhaling. Zo wordt je bewust van je lichaam en leer je hele vloeiende en gecontroleerde bewegingen te maken. Je zult merken dat dit erg ontspannend werkt.

fit-mama


Tijdens deze les leggen we een parcours af met onderdelen om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken. Een pittige en leuke work-out met veel afwisseling! Veel mensen denken dat FIT-MAMA een les is die je kunt volgen na je zwangerschap. Dat is dus niet zo! Mocht je geïnteresseerd zijn om deze les eens te volgen: je bent van harte welkom!

NIEUW: STAY-FIT


Jij wilt toch ook zo lang mogelijk de dingen blijven doen die jij leuk vindt? Het is hierbij belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek fit blijft. STAY-FIT is de ideale groepsles om fit te blijven! Tijdens dit uur besteden we aandacht aan onze conditie, flexibiliteit en balans. Dit alles op je eigen tempo! Deze les is zeer geschikt voor senioren.

Studio DANCINÈZ    Sint Annastraat 6    5421 KC Gemert     06-46553770     info@studiodancinez.nl

Studio DANCINÈZ     Studio DANCINÈZ