Skip to main content

Docenten

SAMEN bij Studio DANCINÈZ! Iedereen is welkom, er is respect voor elkaar, je mag zijn wie je bent, er hangt een gemoedelijke sfeer en het groepsgevoel is voelbaar!

Eigenaresse + sport en dans docente

Inèz

'Nothing is out of reach: love – dance – live’

SAMEN bij Studio DANCINÈZ! Iedereen is welkom, er is respect voor elkaar en je mag zijn wie je bent! Mijn naam is Inèz van der Putten, eigenaresse van Studio DANCINÈZ! Sinds mijn 5e levensjaar volg ik danslessen, ik ben begonnen met het volgen van streetdance lessen. Maar al snel bereide dit uit naar de dansstijlen hiphop, klassiek ballet, jazz ballet en moderne dans. Toen ik 16 jaar was startte ik een opleiding aan de dansacademie in Rotterdam. Naast deze intensieve opleiding gaf ik danslessen, verzorgde ik workshops in diverse dansstijlen en trad ik op tijdens evenementen met bekende artiesten. Eenmaal gediplomeerd had ik maar een doel: een eigen dansschool openen. Dat is gelukt! Mocht je mij nog niet kennen, hoop ik snel kennis te mogen maken!
Musical docente

Noëlle

‘Keep believing in your dreams'

Mijn naam is Noëlle van Bussel. Al sinds 2010 geef ik musical en zangles en sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht genaamd Mylagro. Mylagro heeft een musical-/en zangschool in Deurne en een dansschool in Horst. Binnen Studio DANCINÈZ verzorg ik de musical-lessen en produceer ik samen met Inèz de (theater)shows. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich welkom voelen bij mijn lessen en dat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Naast natuurlijk plezier, creativiteit en enthousiasme!
Sport docente

Aniek

‘Whatever you decide to do, make sure it makes you Happy’

Al van jongs af aan ben ik een heel fanatieke sporter geweest en heb dan ook een opleiding aan het CIOS gedaan. Daar heb ik sportieve recreatie en dans gevolgd. Ik draai al een flink aantal jaartjes mee in het geven van sport- en danslessen. In de sportlessen kan ik mijn energie en plezier helemaal los laten gaan en probeer dat dan ook altijd op de deelnemers deze passie over te brengen. Ik vind het vooral belangrijk dat je plezier hebt tijdens het sporten, want dat maakt dat je het vol houdt. Je komt mij naast de Zumba les als invaller voor de andere lessen tegen. Tot gauw bij Studio DANCINÈZ!
Choreo class docente

Samantha

‘There’s nothing you can’t do’

Mijn naam is Samantha Tena Hernandez, 30 jaar jong en al diverse jaren werkzaam bij Studio DANCINÈZ. Lesgeven zit in mijn bloed en dat inmiddels al ruim 10 jaar. Altijd met heel veel plezier en passie. Ik ben gespecialiseerd in de urban stylen met focus op hiphop. Sinds diverse jaren zijn daar ook dancehall lessen bijgekomen. Binnen de dansstudio zijn het voornamelijk de wedstrijd dansers die ik train. Tot enkele jaren geleden was ik zelf actief als wedstrijd danser met als hoogtepunt de EK titel bij de solo female adults in 2015. Wanneer mogelijk probeer ik mezelf uit te dagen en bij te scholen zo vaak als het kan. Mijn recente trip naar Los Angeles heeft mij weer ontzettend veel nieuwe inspiratie gegeven die ik nu weer overbreng op de dansers. Zo blijf ik altijd een uitdaging houden. Voor mezelf en voor de dansers!
Breakdance + choreo class docent

Tony

Just because something is basic does not mean it’s easy, but it’s fun for sure’

Ik ben gestart met dans in 2003. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan als danser, dansdocent en jurylid. Als gedreven hiphopdanser, ben ik actief bij competities vanaf 2005 en heb ik sindsdien diverse Nederlandse titels weten te behalen in zowel solo-,duo- als groepscategorieën. Tot op heden train ik nog steeds hard om mijn dans te perfectioneren. Tegenwoordig fungeer ik ook als jurylid voor grote wedstrijdbonden en diverse battles op zowel nationaal als internationaal vlak.
Ik geef les op dagelijkse basis. In mijn lessen deel ik mijn kennis, ervaring en passie met de dansers. In mijn lessen wordt er met veel plezier gewerkt aan de vaardigheden en stijl van alle hardwerkende dansers. Mijn lessen bij Studio DANCINÈZ vinden iedere vrijdag plaats.
Dans docente

Eline

‘You can be who you are'

Hey! Ik ben Eline, 20 jaar oud en woon in Deurne.
Dansen is mij met de paplepel ingegoten.
Ik ben opgegroeid in de dansschool van mijn ouders.
Vanaf dat ik kon lopen was ik dus al op de dansvloer te vinden.
Ik dans verschillende stijlen zoals hiphop, modern en klassiek ballet.
Maar mijn passie ligt toch echt bij het lesgeven aan kinderen tot ongeveer 12 jaar.
Toen ik 13 jaar werd kreeg ik mijn eerste groep in de studio van mijn broer.
En nu werk ik een aantal uur in de week vast als dansdocent.
Naast dat ik dansdocent ben, ben ik ook werkzaam als juf op de basisschool.
De combinatie tussen onderwijs en dans is heel leuk en interessant om mee te werken.
Als dansdocent van deze leeftijd vind ik het belangrijk dat kinderen plezier maken en zijn of haar eigen talenten leren ontdekken.
Dat ze mogen zijn wie ze willen zijn en dat dansen op elke manier goed is.
Choreo class docent

Ressy Uchiha

‘Change your dreams into goals'

Ik werk als professioneel danser & choreograaf/docent. Op deze manier heb ik de kans gekregen te werken met artiesten/directors als o.a. ‘Rapper Poke’ en ‘DJ Fedde Le Grand’. Ook met de director ‘Greg Chapkis’ waar ik een performance heb gedanst voor Brian Friedman ‘The Main Event’ in Los Angeles. Als internationale danser ben ik ook werkzaam bij de in Amerika bekende ‘Chapkis Dance Family’. In Nederland dans ik bij de groep ‘Oxygen’ en doen we mee aan NBC World of Dance seizoen 4. Ik geef sinds enkele seizoenen les bij Studio DANCINÈZ. Werken met de dansers van Studio DANCINÈZ is geweldig omdat zij zondermeer enorm hardwerkend zijn! Ik ben hier om het maximale uit elke danser te halen!