Skip to main content

Docenten

SAMEN bij Studio DANCINÈZ! Iedereen is welkom, er is respect voor elkaar, je mag zijn wie je bent, er hangt een gemoedelijke sfeer en het groepsgevoel is voelbaar!

Eigenaresse + sport en dans docente

Inèz

'Nothing is out of reach: love – dance – live’

SAMEN bij Studio DANCINÈZ! Iedereen is welkom, er is respect voor elkaar en je mag zijn wie je bent! Mijn naam is Inèz van der Putten, eigenaresse van Studio DANCINÈZ! Sinds mijn 5e levensjaar volg ik danslessen, ik ben begonnen met het volgen van streetdance lessen. Maar al snel bereide dit uit naar de dansstijlen hiphop, klassiek ballet, jazz ballet en moderne dans. Toen ik 16 jaar was startte ik een opleiding aan de dansacademie in Rotterdam. Naast deze intensieve opleiding gaf ik danslessen, verzorgde ik workshops in diverse dansstijlen en trad ik op tijdens evenementen met bekende artiesten. Eenmaal gediplomeerd had ik maar een doel: een eigen dansschool openen. Dat is gelukt! Mocht je mij nog niet kennen, hoop ik snel kennis te mogen maken!
Sport docente

Aniek

‘Whatever you decide to do, make sure it makes you Happy’

Al van jongs af aan ben ik een heel fanatieke sporter geweest en heb dan ook een opleiding aan het CIOS gedaan. Daar heb ik sportieve recreatie en dans gevolgd. Ik draai al een flink aantal jaartjes mee in het geven van sport- en danslessen. In de sportlessen kan ik mijn energie en plezier helemaal los laten gaan en probeer dat dan ook altijd op de deelnemers deze passie over te brengen. Ik vind het vooral belangrijk dat je plezier hebt tijdens het sporten, want dat maakt dat je het vol houdt. Je komt mij naast de Zumba les als invaller voor de andere lessen tegen. Tot gauw bij Studio DANCINÈZ!
Hiphop / moderne dans docente

Fenne

‘Whatever it is, go for it’

Mijn naam is Fenne Manders. In 2023 ben ik afgestudeerd aan de bachelor Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nu kan ik me volledig concentreren op mijn passie: dans! Ik geef les bij verschillende dansscholen gedurende de week, waaronder Studio Dancinèz.
Sinds mijn vijfde levensjaar ben ik actief in het danswereldje, in verschillende stijlen van Hiphop tot aan ballet. Met jarenlange ervaring op het gebied van danswedstrijden heb ik nu de leiding over 3 wedstrijdteams: DG crew, MIAMI crew en de MDC crew. Daarnaast ben ik ook de oprichter van ZONE, een westrijdorganisatie met als doel wedstrijddansen toegankelijk maken voor beginnende dansers.
Mijn doel in mijn lessen is om jou uit te dagen, nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd plezier te laten beleven.
Hopelijk tot snel bij Studio Dancinèz!
Breakdance + choreo class docent

Tony

Just because something is basic does not mean it’s easy, but it’s fun for sure’

Ik ben gestart met dans in 2003. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan als danser, dansdocent en jurylid. Als gedreven hiphopdanser, ben ik actief bij competities vanaf 2005 en heb ik sindsdien diverse Nederlandse titels weten te behalen in zowel solo-,duo- als groepscategorieën. Tot op heden train ik nog steeds hard om mijn dans te perfectioneren. Tegenwoordig fungeer ik ook als jurylid voor grote wedstrijdbonden en diverse battles op zowel nationaal als internationaal vlak.
Ik geef les op dagelijkse basis. In mijn lessen deel ik mijn kennis, ervaring en passie met de dansers. In mijn lessen wordt er met veel plezier gewerkt aan de vaardigheden en stijl van alle hardwerkende dansers. Mijn lessen bij Studio DANCINÈZ vinden iedere vrijdag plaats.
Musical docente

Esmee

‘Door steeds opnieuw te blijven dromen, reikt je droom tot voorbij de nacht’.

Hallo, ik ben Esmee, zelfstandig ondernemer met een passie voor creëren, acteren en zingen.
Deze passie heeft me ertoe gebracht om mijn eigen bedrijf te starten genaamd: ‘MASKproducties’.
Met een achtergrond en tevens afgestudeerd als acteur/artiest ben ik een veelzijdige ondernemer.
Binnen Studio DANCEINÈZ verzorg ik de musical-lessen en produceer ik samen met Inèz de theatershows.
Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich welkom voelen bij mijn lessen en dat ze kunnen zijn wie ze willen zijn.
Door de jaren heen heb ik geleerd dat theater/musical ervoor bedoeld is om je grenzen te verleggen.
Doordat je grenzen verlegt, zet je jezelf in ontwikkeling.
Je leert open te staan voor nieuwe ideeën en mogelijkheden, en dat is één van de redenen dat ik les geven zo leuk vind om te doen.
Als je benieuwd bent naar mijn diensten, voorstellingen en of lesprogramma, nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen in mijn musical- lessen.
Hopelijk tot snel!
Choreo class docent

Ressy Uchiha

‘Change your dreams into goals'

Ik werk als professioneel danser & choreograaf/docent. Op deze manier heb ik de kans gekregen te werken met artiesten/directors als o.a. ‘Rapper Poke’ en ‘DJ Fedde Le Grand’. Ook met de director ‘Greg Chapkis’ waar ik een performance heb gedanst voor Brian Friedman ‘The Main Event’ in Los Angeles. Als internationale danser ben ik ook werkzaam bij de in Amerika bekende ‘Chapkis Dance Family’. In Nederland dans ik bij de groep ‘Oxygen’ en doen we mee aan NBC World of Dance seizoen 4. Ik geef sinds enkele seizoenen les bij Studio DANCINÈZ. Werken met de dansers van Studio DANCINÈZ is geweldig omdat zij zondermeer enorm hardwerkend zijn! Ik ben hier om het maximale uit elke danser te halen!