Skip to main content

HipHop

Van maandag tot en met zaterdag verzorgen wij hiphop danslessen voor alle leeftijden! Je kunt al hiphop danslessen volgen vanaf 4 jaar! Bekijk ons lesrooster voor de specifieke dagen, tijden en locaties. Zou jij graag willen leren hiphop dansen? Vette moves leren, op coole muziek dansen, optreden en vooral plezier maken?

Dancehall

Deze super toffe dansstijl is vernoemd naar dancehall, dit is muziek die eind jaren ’70 ontstond in Jamaica. Het kenmerkende aan dancehall zijn de snelle en energieke dansbewegingen afgewisseld met zachte moves. De enigszins rauwe en stoere choreografieën zijn gevarieerd en uitdagend!

Breakdance

Tijdens deze coole les wordt jij een echte B-BOY / B-GIRL! Je leert bewegingen die bestaan uit veel voeten- en vloerwerk en acrobatische bewegingen! Lijkt het je tof om deze super coole bewegingen te leren?

Choreo Class

Ben jij toe aan een toffe uitdaging? Een coole én uitdagende choreografie leren? Kom dan naar onze choreo classes! Iedere dinsddag door Ressy en iedere vrijdag door Tony!

Onze professionele en zeer ervaren docent Ressy deelt zijn ervaringen en skills graag met jullie. Zijn ambitie voor dans is inspirerend! Neem deel aan zijn choreo class (advanced level) en ga de uitdaging aan!

Hiphop Volwassenen

Lekker bewegen op toffe muziek, een choreografie leren en je hoofd leeg dansen met je leeftijdsgenoten! Studio DANCINÈZ bied hiphop danslessen voor volwassenen vanaf 18 jaar – elke dinsdag van 20:30-21:30 uur.

Clip dance

Lijkt het jou ook zo cool om een dans uit een echte video clip te kunnen dansen? Neem dan deel aan onze nieuwe dansles CLIP DANCE en dans dezelfde choreografie als jouw idool!

Musical

Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren? Kom dan naar onze musical les! Deze 90 minuut durende lessen worden verzorgt door Noëlle van Bussel: een echte musical docente met veel ervaring! Heb jij ook zoveel zin om samen te gaan zingen, dansen en acteren? Kom dan onze musical les ervaren!

Peuterdans

Peuters gaan op een speelse manier leren bewegen op muziek. De fantasie, creativiteit en de expressie van de kinderen wordt gestimuleerd door verschillende dansspellen en dans thema’s.

Peuter vervolg

Een nieuwe les als vervolg op onze peuter danslessen. We gaan een stapje verder met o.a. nieuwe en moeilijkere bewegingen, nieuwe liedjes en dat alles voor leerlingen van 4-5 jaar oud.

Modern

Wat leer je precies? Veel grondwerk, wat er al snel super cool uitziet! Ook leer je laag te bewegen, technische oefeningen en veel bewegingen met snelheid en power! Dit alles op afwisselende muziek.

Hiphop wedstrijden

Studio DANCINÈZ neemt deel aan toffe hiphop wedstrijden! Deze wedstrijden vinden plaats in o.a. Gemert en Horst.

Lekker dichtbij huis dus! Wil jij jezelf verder ontwikkelen en gaan wedstrijd dansen? Neem dan deel aan onze jaarlijkse auditie!

Body-fit muscle

Body-fit Muscle is de ideale manier om op een leuke manier in vorm te blijven, zowel geestelijk als lichamelijk. Body-fit Muscle is een totaal work-out die zowel conditioneel als spierversterkend is. De les is erop gericht calorieën te verbranden, spieren te versterken en conditie op te bouwen. Een heerlijke vorm van sporten!

Zumba

Elke Zumba les is ontworpen om mensen bij elkaar te brengen en flink te zweten. Dansend sporten! Door het afwisselen van lage intensiteit en hoge intensiteit bewegingen krijg je een interval-stijl, een calorie verbrandend dans feest! Super effectief? Ja! Super leuk? Alweer ja!

Pilates

Regelmatige Pilatessessies helpen je om zowel geestelijk als lichamelijk beter in balans te raken. Pilates legt de nadruk op een correcte ademhaling en juiste uitlijning van de rug en het bekken. Tijdens de oefeningen moet je je goed concentreren op je bewegingen en ademhaling. Zo wordt je bewust van je lichaam en leer je hele vloeiende en gecontroleerde bewegingen te maken. Je zult merken dat dit erg ontspannend werkt.

Fit-mama

Tijdens deze les leggen we een parcours af met onderdelen om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken. Een pittige en leuke work-out met veel afwisseling! Veel mensen denken dat FIT-mama een les is die je kunt volgen na je zwangerschap. Nee hoor, deze les is bedoeld voor dames die FIT willen worden en blijven!